Gratis levering på ordrer over 399.-

Bæredygtighed

Bæredygtige styles 

Min holdning er, at hvis man vælger at begynde et nyt projekt, i den verden vi lever i, har man et ansvar for at tænke bæredygtighed ind. 

Bæredygtigheden ses i min virksomhed bla. i det jeg har valgt to af bestsellers mærker Y.A.S og NOISY MAY der begge har fokus på bæredygtig materiale og produktion. Y.A.S og NOISY MAY har kollektioner der er helt eller delvist bæredygtige og disse vil jeg prioritere højt. 

Du kan altid se mine bæredygtige styles under kategorien "bæredygtige styles". 


Forsendelsesposer

Et andet tiltag, jeg har valgt, er at alt emballage, jeg benytter i min webshop, er lavet af bæredygtigt materiale eller genbrugsmateriale. Du kan læse om mit valg af emballage og indpakning nedenfor. 

Forsendelsesposerne jeg bruger til forsendelse er lavet af genanvendeligt plastmateriale.

Den type genbrugs-LDPE plastic de er lavet af bliver omdannet til kuldioxid og vand, når den forbrændes på affaldspladsen.

Den bæredygtige plast stammer fra en dansk plastikpose fabrik som bruger det overskydende plast fra produktionen, fremfor at kassere det.

Tøjet bliver pakket ind i silkekardus genbrugspapir, som er fremstillet af 100 % genbrugspapir - dette er for at skåne tøjet under fragten mest muligt. 

Indpakning

Som en service har jeg valgt, at man kan få pakket sit køb ind hvis det er til gave. Her er det også vigtigt for mig at tænke bæredygtighed ind samtidig med et smukt resultat.

Til indpakning bruger jeg kvistpapir, der er en gavepapirstype som er fremstillet af genbrugsmaterialer.

Det er grå-brunt og har en rustik rå overflade, da det behandles så lidt som muligt for at være mest muligt miljøvenligt.

Genbrugspapiret er fremstillet på dansk fabrik efter gældende miljøkrav.

Udenpå gavepapiret binder jeg en lille sløjfe af bæredygtigt gavebånd, som er fremstillet af genbrugte plastikflasker fra læskedrikke.

Flaskerne er indsamlet i Taiwan, hvor forureningen af plastic i naturen er høj. Plasten er smeltet og omdannet til fine tråde som samles op på kæmpe spoler og sejles til gavebåndsfabrikken. Her bliver trådende vævet til gavebånd.

Hvis du ønsker at få pakket din bestilte vare ind, skriver du dette i kommentarfeltet til ordren. Dette er en gratis service.